Löplina hund wintergames

Vi på Wintergames.se har fått äran att recensera en fantastisk löplina för hundar från Hundvannen.se. Perfekt för oss som inte bara älskar spel utan även hundar. Runt om i Sverige finns det strax under 1 miljon registrerade hundar och runt 800 000 registrerade hundägare vilket talar sitt tydliga språk. Hundar är människans bästa vän och det märks även på statistiken eftersom antalet ökar för varje år som går. Vi är stolta över att få representera Hundvannen.se och ge våra allra ärligaste åsikter om denna smarta produkt.

Trixie löplina hund

Det finns lite olika utföranden av löplinor till hundar. Vi har testat ett par olika produkter och fastnar framför allt kring produkten från Trixie. Denna produkt är perfekt om du önskar ha en löplina med dämpande fjäder och löplinan är perfekt ifall du äger en hund som är är lite tyngre och väger upp till max 45 kg. Wintergames.se provade att spänna fast linan mellan två träd för att sedan koppla upp vår hund på linan. Perfekt verktyg ifall man vill låta sin hund springa fritt på gården medans man spelar lite TV-spel och underhåller familjen med annat kul. Frilöpslängden på Trixie-linan är 3 meter och den andra linan är ca 15 meter lång, vilket ger ett bra utrymme för hunden att röra sig på. Man får även med ett rött plastöverdrag som ger ett skydd ifall hunden skulle trassla in sig.

Active Canis löplina hund

Vi fick även chansen att prova och utvärdera Active Canis fina löplina. Denna lina är lite dyrare än Trixies variant, men fyller samma typ av syfte. Active Canis lina är ca 30 meter lång vilket din hund större möjligheter för att röra sig. Wintergames.se provade att spänna fast denna löplina i skogen mellan två träd, vilket fungerade alldeles utmärkt och vi kunde fokusera på att lek i skogen med familjen medans vår hund kunde röra sig på fria ytor och vi slapp oroa oss över att hunden skulle smita. Active Canis lina består av en kraftig fjäder som tillsammans med en löpare har en full längd på ca 3 meter, vilket gör det enkelt för oss som ägare att hantera löplinan på ett bra sätt. Det som är bra med denna löplina är att den tar en vikt upp till 56 kg – perfekt ifall du har en tung hund som behöver en kraftig löplina.

Wintergames.se är supernöjda med båda produkter och upplevera samma funktioner på båda löplinorna. Active Canis löplina hund är lite kraftigare och ser ut att tåla mer slitage än Trixies löplina. Vill du ha en slitstark lina skulle vi definitivt tipsa om Active Canis löplina.

Gör som oss och beställ din löplina till hunden från Hundvannen.se. Vi kan starkt rekommendera Hundvannen.se till alla våra läsare!